Systeemwanden

9 juli 2019
 Categorieën: Zwaar bouwmateriaal, Blog


Systeemwanden nodig? De beste oplossingen voor je kantoor

Systeemwanden voor je kantoorruimte

Een systeemwand is de beste oplossing om je kantoor in te delen in verschillende ruimtes. Van je grote onoverzichtelijke ruimte maak je hierdoor zeer eenvoudig meerdere afdelingen of kantoorruimtes.

Het grote voordeel van deze wanden is dat ze makkelijk te plaatsen zijn, in verschillende maten verkrijgbaar zijn en het zeer eenvoudig is om deze wanden te reinigen door de behanglaag van de wand. De ideale manier om je kantoor op een andere manier in te delen.

De kantoorruimte verdelen

Als je met meerdere collega’s in eenzelfde ruimte werkt, is het prettig als iedereen zijn eigen werkplek heeft. Een open holle ongezellige ruimte is niet prettig voor het oog en zal er ook nog eens voor zorgen dat iedereen elkaar op de vingers kijkt.

Het is dus veel beter om verschillende kantoorruimtes te creëren

Dit zal de samenwerking verbeteren en ervoor zorgen dat iedereen geconcentreerd aan zijn eigen werkzaamheden werkt. Het is prettig dat deze aparte ruimtes zeer eenvoudig zijn te creëren door middel van verschillende systeemwanden en eventueel ook dakbedekking producten.

Verschillende soorten wanden

De wanden die worden geplaatst moeten helemaal passen bij de bedrijfscultuur en de sfeer van je werkplek. Daarom is het mogelijk om verschillende soorten wanden of eventuele dakbedekking producten te bestellen. Er is een verplaatsbare wand, deze maakt het mogelijk om de ruimte indien gewenst af te zonderen.

Deze wand is zeer eenvoudig te verplaatsen door een rails in het plafond

Het is ook mogelijk om een gipsen wand te gebruiken of een wand met glazen elementen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om hier deurkozijnen in te verwerken. Dat maakt de systeemwand helemaal een opvallende verschijning.

De beste oplossing voor je kantoor

Beter samenwerken in aparte ruimtes maar geen drastische verbouwing ondergaan?

Met de verschillende soorten systeemwanden is het nu zeer eenvoudig om de ruimte anders in te richten en er aparte werkruimtes in aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen het team zijn werkzaamheden kan uitvoeren op zijn eigen werkplek.

De systeemwanden brengen eenheid en rust in de grote ruimte en staan daarnaast ook nog eens professioneel. Op een eenvoudige maar effectieve manier verbeter je de uitstraling van je bedrijf. Dit doe je niet alleen voor jezelf en je medewerkers, dit doe je ook voor alle klanten die langskomen op kantoor.

Voor elk kantoor is er weer een ander soort systeemwand geschikt. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een wand geschikt voor je bedrijf. Heb je nog vragen over de systeemwanden, neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen je graag verder.


Delen